به گزارش خبرنگارقدس آنلاین، مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت:سطح زیر کشت انبه در استان هزار و ۴۹۰ هکتار می باشد که از این سطح ۹۷۳ هکتار باغ ها،بارور هستند.
اردشیر شهرکی افزود: ۹۰ درصد از انبههای برداشت شده در استان سبز ونارس است که از اواخر فروردین تا اردیبهشت ماه امسال ۱۲هزار تن انبه سبز و نارس از باغهای استان برداشت شده است.
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بابرداشت انبه سبز ازباغات انبه در شهرهای جنوبی سیستان وبلوچستان ،کارگاه های تولید ترشی انبه دراین شهرستانها رونق خوبی به خود گرفته است.
وی گفت:تولیدانواع ترشی،با پوست، بدون پوست و هسته دار، روغنی، سرکهای، خلالی و مخلوط معروف ترین ترشی های تولیدی در استان سیستان وبلوچستان هستند که مرغوب و ازبازار خوبی برخوردار است.
شهرکی افزود:بخش قابل توجهی از این محصول به خارج از استان صادر میشود.
وی با بیان اینکه برداشت انبه رسیده و تازه از خرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ادامه دارد گفت: پیش بینی می شود ، تاپایان فصل برداشت انبه هزار و۴۰۰ تن انبه رسیده نیز از باغ های بارور استان برداشت شود.
شهرکی افزود : شهرستانهای چابهار، سرباز، نیکشهر، قصرقندوکنارک از مناطق مهم تولید محصول انبه در سیستان وبلوچستان هستند.
نظر شما